Samarbejdsforeninger

SIF Søstrene

Hvis du har været medlem af SIF i fem år, og er rundet de 35 år, så har du også adgang til SIF søstrene.
SIF søstrene mødes tre gange om året, og tager desuden på en sommertur sammen.

Julemøde Fredag den 17 Nov, kl 17,-

Svanevej 22

Hvis du vil vide mere om SIF søstrene, så kan du kontakte formand Birgit R. Johansen på 43 90 58 53. mail birgith.reinstein@gmail.com

SIF Veteranerne

Det kræver fem års medlemskab af SIF og at man er over 35 år at blive medlem af SIF veteranerne.

Veteranerne har en sommertur og tre faste møder om året. Mødedagene er første onsdag i oktober – her spiller veteranerne Varba-Hestesko-Pilekast og Petanque og får kåret årets veteran. Så mødes veteranerne den første onsdag i november til ’Laugsmøde’ (Generalforsamling) og i januar er der optagelse af nye medlemmer.

Lausmøde 8 November Frederiksborgvej kl 19,-

Hvis du vil vide mere om SIF Veteraner, så kan du kontakte oldermand Preben Zeuner på 24 20 37 24

Stavgang

Man skal ikke være medlem af SIF, for at deltage i stavgang. Holdet går hver fredag klokken 12.00-14.00, og deltagerne betaler 5 kroner per gang, som går til en julekomsammen.

Stavgængerne starter ved Karens Minde, Wagnersvej ved Valby Parken, hver fredag kl. 12.00.

Senior Idræt

Man behøver ikke at være medlem af SIF for at deltage i ’Senior Idræt’, men man skal betale 10 kroner, hvis man ønsker at få SIF-nyt tilsendt. Senior Idræt træner hver mandag og torsdag i Bavnehøj Idrætsanlæg klokken 10.00-12.00 begge dage.

Hvis du vil vide mere om senior idræt, så kan du kontakte Solvejg Larsen Tlf 36303435 e.mail solle@outlook.dk